Herunder ses de ejendomme som vi pt. har til salg
Klik på linket under den relevante ejendom for at komme til ejendomsmæglerens hjemmeside, hvor der findes yderligere information og eventuel fremvisning kan aftales.
Spændende butiksejendom i Glamsbjerg.

Tidligere dagligvarebutik på 1.386 m² beliggende centralt i Glamsbjerg. Ejendommen er beliggende i et attraktivt område med flere dagligvarebutikker og uddannelsesinstitutioner. Grundarealet andrager 4.560 m² og anvendes til P-plads samt OK tankstation. Ejendommen fremtræder velholdt og har mange anvendelsesmuligheder.

Se yderligere information hos vores mægler på www.nyboligerhverv.dk under sags nr. 24504B

Link til mægler
Lager- og logistikejendom i Vejle

Ejendommen er velbeliggende i det centrale og attraktive erhvervskvarter i Vejle Syd. Ejendommen har en optimal synlighed med en god eksponering mod dels den trafikerede Fredericiavej og dels mod Andkærvej. Kort afstand til motorvej E 45 – med kun cirka 1 kilometer til tilkørselsrampen. Samlet erhvervsareal 23.900 m². Der er også mulighed for at leje dele af ejendommen.

 

Se yderligere information hos vores mægler på www.cbre.dk under sags nr. 11980

Link til mægler
Butiksejendom i Aabybro Centret

Ejendommen er beliggende på bedste plads i Aabybro Centret med facade ud mod centrets torv. De 1.096 m² er indrettet med forretning, lager og velfærdslokaler og tilgang varemæssigt til ejendommen sker fra bagsiden hvor der er god plads. Indretningen er regulær og ejendommen er anvendelig til mange butiksformål – evt. opdeling i 2-3 lejemål.


Se yderligere information hos vores mægler på www.edcerhverv.dk under sags nr. 91200620

Link til mægler
Butiksejendom i Randers

Tidligere dagligvareforretning beliggende mod befærdet indfaldsvej. Opført i et plan med et samlet areal på 1.131 m², hvoraf butikslokalet udgør ca. 800 m². Der er et større asfalteret parkeringsareal bag ejendommen. Her er ligeledes etableret et OK tankanlæg. Mange anvendeles muligheder.

 

Se yderligere information hos vores mægler på www.nyboligerhverv.dk under sags nr. 606

Link til mægler