Herunder ses de ejendomme, hvor vi pt. har ledige lejemål.
Klik på linket under den relevante ejendom for at komme til ejendomsmæglerens hjemmeside, hvor der findes yderligere information og eventuel fremvisning kan aftales.

Kontaktinfo

2S Consult ApS
Sønderhøj 3, 8260 Viby J.
Tlf. +45 87 34 10 11
E-mail: sb@2sconsult.dk

561 m² kontorlejemål i Viby j / Aarhus Syd

Lejemålet er beliggende Sønderhøj 5-7 i attraktivt erhvervsområde, og er indrettet i to plan med kontorer af varierende størrelser. Gode offentlige transportmidler med linje 6A fra Aarhus Sporvej samt med Odderbanen via Viby station, der bliver en del af den kommende letbane. Lejemålet overtages nyistandsat og med ny renoverede plankegulve. Gratis fællesparkering.


Se yderligere information hos vores mægler på www.cbre.dk under sags nr. 8528-13

Link til mægler
2.474 m² kontor- eller undervisningslejemål i Viby J / Aarhus Syd

Lejemålet er beliggende Sønderhøj 8 som nabo til Viby station og med Aarhus Sporvejes linje 6A på den anden side af gaden. Bygningen, der er opført i 2003, fremstår tidssvarende og i kvalitetsmaterialer, bl.a. er lejemålet forsynet med ventilation og fuldt kablet. Stor tagterrasse med udsigt over ådalen og Aarhus. Lejemålet overtages nyistandsat. Gratis fællesparkering


Se yderligere information hos vores mægler på www.cbre.dk under sags nr. 8528-12

Link til mægler
Lager- og logistikejendom i Vejle.

Ejendommen er velbeliggende i det centrale og attraktive erhvervskvarter i Vejle Syd. Ejendommen har en optimal synlighed med en god eksponering mod dels den trafikerede Fredericiavej og dels mod Andkærvej. Kort afstand til motorvej E 45 – med kun cirka 1 kilometer til tilkørselsrampen. Samlet erhvervsareal 23.900 m². Udlejning af såvel lager som kontor. Der er også mulighed for at købe ejendommen.


Se yderligere information hos vores mægler på www.cbre.dk under sags nr. 11980

Link til mægler